Veel gestelde vragen

Wie is Gudz.nl?

Gudz.nl is een webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van budo, vechtsport en honkbal artikelen.

Retour- en bezoekadres:
Gudz.nl
Daltonstraat 9
1704 SX Heerhugowaard
0226 743 999
contact@gudz.nl
KvK-nummer: 37159290
BTW: 821749560B01
iban: NL93 INGB 0005 8247 48
bic: INGBNL2A

Juiste maat

Wilt u weten welke maat judopak u moet kopen, lees hier alles over het juiste maat judopak.

Verzending

Gudz.nl heeft een contract met PostNL. Dit zorgt voor een snelle levering, voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis*. De verzendkosten bedragen € 3,95. (België € 6,95) *mits op voorraad.

Ruilen

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid het artikel te ruilen. Het artikel passen mag maar mag niet worden gedragen buitenshuis. U dient het pakket stevig te verpakken zodat de artikelen en de plastic merk zak niet kunnen beschadigen. Bij ruilen zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant. Bij een ruiling zal Gudz.nl eenmalig de verzendkosten op zich nemen van het opnieuw te versturen artikel wanneer er geen restitutie plaatsvind op het artikel.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Retourneren

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Gudz.nl te ontbinden. Voorwaarden is wel dat het artikel niet gebruikt is. Bij retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen en de plastic merk zak voor eigen rekening van de klant. U dient het pakket stevig te verpakken zodat de artikelen niet kunnen beschadigen. Artikelen die in gebruikte staat retour ontvangen worden, worden niet geaccepteerd. Wij zullen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 30 dagen het volledige bedrag inclusief verzendkosten van de heenzending terug te storten.

Klachten

Indien u een klacht heeft betreuren wij dit zeerste. U kunt ons dan het best mailen of bellen, zorg ervoor dat u altijd uw ordernummer vermeld. Bij zullen binnen 7 dagen inhoudelijk op de klacht reageren. Indien een klacht niet naar u behoren wordt opgelost kunt u de klacht indienen bij de geschillen, www.sgc.nl

Levering en uitvoering

De levering zal geschiede door PostNL, indien je niet thuis bent wordt geprobeerd het bij de buren af te leveren. Indien dit niet lukt zal het nog 2 x door PostNL geprobeerd worden, mocht dit niet lukken kan je het pakket op het postkantoor ophalen.

Garantie

Bij Gudz.nl is de wettelijke garantie van toepassing. In de wet staat dat het product deugdelijk moet zijn. U moet het product bijvoorbeeld een bepaalde tijd kunnen gebruiken. Als u het tenminste op een normale manier gebruikt.

Herroepingsrecht

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Gudz.nl te ontbinden. Zie ook de uitleg op de bon die u ontvangt bij de levering. Wij moeten binnen 30 dagen nadat u de producten heeft ontvangen de producten retour hebben. De verzendkosten voor de retour zending zijn voor eigen rekening. Als uitzondering hierop gelden de speciaal voor u geborduurde banden.


Voor onze privacy policy klik hier.
Voor onze complete algemene voorwaarden klik hier.