Matsuru Trainingspak

Matsuru Trainingspak

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Matsuru judo trainingspakken bij Gudz

Matsuru judo trainingspakken geschikt voor elke Matsuru judo techniek. Zoek je een geschikte trainingspak voor elke Matsuru judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend trainingspak kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikt trainingspak. Behalve een trainingspak, vind je er ook verschillende accessoires voor Matsuru judo sport.

Matsuru judo trainingspak materialen.

Polycotton:
Door katoenvezels te verweven met polyester draden ontstaat dit materiaal. Vaker is het hoofdbestanddeel katoen, tot wel 80% van de opmaak, en 20% polyester. Ook zijn er 50% polyester / 50% katoenen pakken te vinden. Over het algemeen kunnen we stellen, hoe meer katoen er is verwerkt, des te hoger de prijs. Het katoen wat verwerkt is in het pakken, zorgt ervoor dat het vochtregulerend en ademend is. De polyester zorgt ervoor dat het pak strijkvrij is en de kleur beter blijft bewaard, dan in een 100% katoenen variant. De combinatie van deze twee materialen resulteren in een relatief goedkope prijs voor deze type pakken. Kortom het beste uit twee werelden!

Matsuru judo trainingspakken zijn verkrijgbaar in diverse merken.

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru Matsuru judo trainingspak voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru Matsuru judo trainingspakken een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru Matsuru judo : kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Kleuren

Matsuru judo trainingspakken zijn te verkrijgen in het rood en wit en zwart.