Arashi judoband

Arashi judoband

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Arashi judobanden bij Gudz

Arashi judobanden geschikt voor elke judo techniek. Zoek je een geschikte band voor elke judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passende band kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikte Arashi band. Behalve een band, vind je er ook verschillende accessoires voor judosport.

Judo

Judo werd door Jigoro Kano (1860-1938) ontwikkeld vanuit de traditionele Japanse vechtkunst Jiu-Jitsu. Voor de pedagoog Kano was Judo niet zomaar een sport. Hij beschouwde het vooral als een opvoedkundige methode. Door Judo leer je positief omgaan met agressie. Judo is bovendien beschaafd. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

Bonden

De Judo Bond Nederland (JBN) is de overkoepelende organisatie in Nederland voor de sporten aikido, jiujitsu en judo. De JBN kent ongeveer 55.000 leden. Het bondsbureau is gevestigd in Nieuwegein. Het bondsbureau en aanliggende dojo heet officieel bondscentrum Henk van Oosten. Het complex is vernoemd naar ex-bondsbestuurder Henk van Oosten onder wiens voorzitterschap het bondscentrum tot stand is gekomen.

Maten banden

Onze Arashi banden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De maten beginnen bij maat 220 (220 cm) en gaan tot 330 (330 cm). Banden worden vaak dubbel om de middel geslagen en dan geknoopt.

Arashi judoband materialen.

Polycotton:
Door katoenvezels te verweven met polyester draden ontstaat dit materiaal. Vaker is het hoofdbestanddeel katoen, tot wel 80% van de opmaak, en 20% polyester. Ook zijn er 50% polyester / 50% katoenen pakken te vinden. Over het algemeen kunnen we stellen, hoe meer katoen er is verwerkt, des te hoger de prijs. Het katoen wat verwerkt is in het pakken, zorgt ervoor dat het vochtregulerend en ademend is. De polyester zorgt ervoor dat het pak strijkvrij is en de kleur beter blijft bewaard, dan in een 100% katoenen variant. De combinatie van deze twee materialen resulteren in een relatief goedkope prijs voor deze type pakken. Kortom het beste uit twee werelden!

Judobanden zijn verkrijgbaar in diverse merken.

Arashi:
Arashi is het nieuwe budomerk wat als doel heeft hoog kwalitatieve budokleding en artikelen te produceren tegen lage prijzen. Dus: top kwaliteit tegen een lage prijs. Budopakken worden altijd gemaakt van katoen en polycotton, deze pakken blijven daardoor langer goed en krimpen minder dan 100% katoen.

Kleuren

Arashi judobanden zijn te kopen in het wit en zwart.

Wegens vakantie gesloten,
voor vragen neem
contact op via [email protected]