Judobroek

 

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Judobroeken bij Gudz

Judobroeken geschikt voor elke judo techniek. Zoek je een geschikt broeken voor elke judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passende broek kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikt broeken. Behalve een broeken, vind je er ook verschillende accessoires voor judosport.

Judo

Judo werd door Jigoro Kano (1860-1938) ontwikkeld vanuit de traditionele Japanse vechtkunst Jiu-Jitsu. Voor de pedagoog Kano was Judo niet zomaar een sport. Hij beschouwde het vooral als een opvoedkundige methode. Door Judo leer je positief omgaan met agressie. Judo is bovendien beschaafd. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

Bonden

De Judo Bond Nederland (JBN) is de overkoepelende organisatie in Nederland voor de sporten aikido, jiujitsu en judo. De JBN kent ongeveer 55.000 leden. Het bondsbureau is gevestigd in Nieuwegein. Het bondsbureau en aanliggende dojo heet officieel bondscentrum Henk van Oosten. Het complex is vernoemd naar ex-bondsbestuurder Henk van Oosten onder wiens voorzitterschap het bondscentrum tot stand is gekomen.

Judobroek materialen.

100% katoen:
Judobroeken zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen. 100% katoen: Wat is katoen? Katoen is een stof dat komt van de katoenplant. Het groeit uit de zaadjes van de plant. De vezels worden gesponnen tot draden om er een zacht textiel van te maken. Hiermee is katoen uiteraard ook een natuurlijk product. De meeste pakken worden gemaakt van katoen, al zie je nu wel een verschuiving naar polycotton. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Zo kan het dus voorkomen dat u en iemand anders een katoenen pak hebben, maar dat de kwaliteit van de stof erg verschilt.

Judobroeken zijn verkrijgbaar in diverse merken.

adidas:
adidas judo staat voor top kwaliteit. adidas judo werkt nauw samen met professionele judoka's uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om broeken uitvoerig te testen voordat de broeken de markt op gaan. adidas judo werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru judobroek voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru judobroeken een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru judo: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Kleuren

Judobroeken zijn te koop in het blauw, wit en zwart.

Verschillende judobroeken wanneer je judojas nog prima past en je judobroek versleten is. De judobroek (Japans: Zubon) wordt meestal van katoen gemaakt. Je hebt judobroeken met elastiek (basic of standaards) in de rand of judobroeken met touwtjes (pro of IJF). De judobroeken met elastiek zijn van een lichtere kwaliteit dan de judobroek met touwtjes. De zwaardere kwaliteit judopakken hebben vaak judobroeken met touwtjes. Dit zijn van een Semi wedstrijd of wedstrijd judopak. Adidas judobroeken bij Gudz

Adidas judobroeken geschikt voor elke adidas judo techniek. Zoek je een geschikte broek voor elke adidas judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passende broek kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikte broek. Behalve een adidas judobroek, vind je er ook verschillende accessoires voor adidas judosport.

Matsuru judobroeken bij Gudz

Matsuru judobroek geschikt voor elke judo techniek. Zoek je een geschikte broek voor elke Matsuru judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passende judobroek kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikt judo broek. Behalve een broek, vind je er ook verschillende accessoires voor Matsuru judosport.

Wegens vakantie gesloten,
voor vragen neem
contact op via [email protected]