Kick- boks-Kruisbeschermer

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Kick-Boks kruisbeschermers bij Gudz

Kick-Boks kruisbeschermers geschikt voor elke boks techniek. Zoek je een geschikte kruisbeschermer voor elke boks stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend kruisbeschermer kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd bokser en kickboxer vindt bij ons een geschikt kruisbeschermer. Behalve een kruisbeschermer, vind je er ook verschillende accessoires voor boks sport.

Boks kruisbeschermers zijn verkrijgbaar in diverse merken.

adidas:
adidas kick-boks staat voor top kwaliteit. adidas boks werkt nauw samen met professionele bokser en kickboxer's uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om kruisbeschermers uitvoerig te testen voordat de kruisbeschermers de markt op gaan. adidas boks werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel

Nihon:
Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†). Zij hebben in 2007 na twee jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon Sport zal blijven innoveren en producten verbeteren om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met met een uitstekende service. Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kleuren

Kick-Boks kruisbeschermers zijn te kopen in het en wit en zwart.

Wegens vakantie gesloten,
voor vragen neem
contact op via [email protected]