Matten

 

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Judo en karatematten bij Gudz

Judo en karatematten geschikt voor elke judo en karate techniek. Zoek je een geschikte mat voor elke judo en karate stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend mat kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka en karateka vindt bij ons een geschikt mat. Behalve een mat, vind je er ook verschillende accessoires voor judo en karatesport.

Judo en karatematten zijn verkrijgbaar in diverse merken.

Nihon:
Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†). Zij hebben in 2007 na twee jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon Sport zal blijven innoveren en producten verbeteren om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met met een uitstekende service. Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru judo en karatemat voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru judo en karatematten een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru judo en karate: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Essimo:
Essimo staat voor het aanbieden van (vecht)sportartikelen met daarbij een uitstekende klantenservice en altijd de beste prijzen, veel productinformatie en de snelst mogelijke levering. Bij Essimo B.V. staat de klant altijd centraal.

Kleuren

Judo en karatematten zijn te koop in het rood, blauw en groen (aglorex).

Veel judoka's willen thuis judo oefeningen doen. Judo technieken herhalen of gewoon even stoeien. Dat kan! De oplossing hiervoor is de judo puzzelmat. De judomat is 1 bij 1 meter en heeft aan de zijkant een puzzelrand waardoor de mat eenvoudig aan elkaar geklikt kan worden. Met 4 of 9 matten heb je al een heuse tatami.

De mat is er in 2 varianten, de karatemat met een dikte van 2 cm en de judomat met een dikte van 4 cm. Wanneer je de mat thuis gaat gebruiken is de karatemat ook geschikt voor judo. Wel zal je door de dikte van 2 cm de mat niet kunnen gebruiken voor de staande wedstrijd judo technieken maar voor het oefenen van de staande worpen en het trainen van het grondwerk is deze mat uitermate geschikt.

Wil je een standaard judomat of grotere aantallen bestellen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.