Jiu jitsu pak

jiu jitsu geschikt voor elke jiu jitsu techniek Zoek je een geschikt Jiu-jitsu-pak voor elke jiu jitsu stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend jiu-jitsu-pak kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd jiujitsuka vindt bij ons een geschikt jiu-jitsu-pak. Behalve een pak, vind je er ook verschillende accessoires voor jiu jitsuport.

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Jiu jitsu pakken bij Gudz

Jiu jitsu pakken geschikt voor elke Jiu jitsu techniek. Zoek je een geschikte pak voor elke Jiu jitsu stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend pak kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd Jiu jitsuka vindt bij ons een geschikt pak. Behalve een pak, vind je er ook verschillende accessoires voor Jiu jitsu sport.

Jiu Jitsu

Jiujitsu (Japans:柔術), ju-jitsu of jioe-jitsoe kan vertaald worden als "zachte kunst", of nog beter als "soepele techniek". Het is een Japanse zelfverdedigingssport waarmee men in luttele seconden een aanvaller kan uitschakelen of controleren. De beoefenaar ervan heet een jiujitsuka. Jiujitsu is als budosport geschikt voor alle leeftijden. In het jiujitsu leert men zich niet alleen te te verdedigen tegen verschillende aanvallen, maar ook het uitvoeren van verschillende aanvalstechnieken zoals atemi (stoten en schoppen), klemmen, drukpunten en wurgingen.

Jiu Jitsu is in principe geen sport maar een kunstvorm, hoewel er wel een sportieve versie van bestaat die vaak ook kortweg jiujitsu genoemd wordt, dat het vecht systeem, grondgevecht, duo systeem en verschillende aanvallen. Een budosport is gebonden aan regels, jiujitsu daarentegen is bij uitstek een vechtkunst, gebaseerd op de aanval van een tegenstander vanuit alle denkbare posities en vanuit diverse vechtdisciplines. Dit impliceert een verdediging die gebruikmaakt van de meest geschikte technieken tegen die aanval. Dat dit gepaard kan gaan met technieken die als onsportief en oneerlijk worden beschouwd in de reguliere vechtsporten kenmerkt juist het jiujitsu. Het moment van verdedigen en de manier waarop er verdedigd wordt is immers het gevolg van de aanval van de tegenstander, hij of zij neemt immers op dat moment het risico en probeert de integriteit van de aangevallene te beschadigen.

Maten pakken

Onze pakken zijn verkrijgbaar in lengtematen, dus in maat 160 - 170 - 180 – 190 cm etc. Om de juiste maat te bestellen neem je de lichaamslengte in centimeters, rond deze naar boven af en ga naar de eerste maat. Dus als je zelf 186 cm groot bent is het een maat 190 die je nodig hebt. De duurdere pakken zijn ook verkrijgbaar in halve maten zodat je minder hoeft af te ronden.

Jiu jitsu pak materialen.

100% katoen:
Jiu jitsu pakken zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen. 100% katoen: Wat is katoen? Katoen is een stof dat komt van de katoenplant. Het groeit uit de zaadjes van de plant. De vezels worden gesponnen tot draden om er een zacht textiel van te maken. Hiermee is katoen uiteraard ook een natuurlijk product. De meeste pakken worden gemaakt van katoen, al zie je nu wel een verschuiving naar polycotton. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Zo kan het dus voorkomen dat u en iemand anders een katoenen pak hebben, maar dat de kwaliteit van de stof erg verschilt.

Polycotton:
Door katoenvezels te verweven met polyester draden ontstaat dit materiaal. Vaker is het hoofdbestanddeel katoen, tot wel 80% van de opmaak, en 20% polyester. Ook zijn er 50% polyester / 50% katoenen pakken te vinden. Over het algemeen kunnen we stellen, hoe meer katoen er is verwerkt, des te hoger de prijs. Het katoen wat verwerkt is in het pakken, zorgt ervoor dat het vochtregulerend en ademend is. De polyester zorgt ervoor dat het pak strijkvrij is en de kleur beter blijft bewaard, dan in een 100% katoenen variant. De combinatie van deze twee materialen resulteren in een relatief goedkope prijs voor deze type pakken. Kortom het beste uit twee werelden!

Jiu jitsu pakken zijn verkrijgbaar in diverse merken.

adidas:
adidas Jiu jitsu staat voor top kwaliteit. adidas Jiu jitsu werkt nauw samen met professionele Jiu jitsuka's uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om pakken uitvoerig te testen voordat de pakken de markt op gaan. adidas Jiu jitsu werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel

Nihon:
Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†). Zij hebben in 2007 na twee jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon Sport zal blijven innoveren en producten verbeteren om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met met een uitstekende service. Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru Jiu jitsu pak voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru Jiu jitsu pakken een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru Jiu jitsu : kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Essimo:
Essimo staat voor het aanbieden van (vecht)sportartikelen met daarbij een uitstekende klantenservice en altijd de beste prijzen, veel productinformatie en de snelst mogelijke levering. Bij Essimo B.V. staat de klant altijd centraal.

Kleuren

Jiu jitsu pakken zijn te kopen in het wit.

Wegens vakantie gesloten,
voor vragen neem
contact op via [email protected]