Kata pak

Kata pak

 

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Kata karatepakken bij Gudz

Kata karatepakken geschikt voor elke kata karate techniek. Zoek je een geschikte pakken voor elke kata karate stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend pakken kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd karateka vindt bij ons een geschikt pakken. Behalve een pakken, vind je er ook verschillende accessoires voor kata karatesport.

Maten pakken

Onze pakken zijn verkrijgbaar in lengtematen, dus in maat 160 - 170 - 180 – 190 cm etc. Om de juiste maat te bestellen neem je de lichaamslengte in centimeters, rond deze naar boven af en ga naar de eerste maat. Dus als je zelf 186 cm groot bent is het een maat 190 die je nodig hebt. De duurdere pakken zijn ook verkrijgbaar in halve maten zodat je minder hoeft af te ronden.

Kata karatepak materialen.

100% katoen:
Kata karatepakken zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen. 100% katoen: Wat is katoen? Katoen is een stof dat komt van de katoenplant. Het groeit uit de zaadjes van de plant. De vezels worden gesponnen tot draden om er een zacht textiel van te maken. Hiermee is katoen uiteraard ook een natuurlijk product. De meeste pakken worden gemaakt van katoen, al zie je nu wel een verschuiving naar polycotton. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Zo kan het dus voorkomen dat u en iemand anders een katoenen pak hebben, maar dat de kwaliteit van de stof erg verschilt.

Kata karatepakken zijn verkrijgbaar in diverse merken.

adidas:
adidas kata karate staat voor top kwaliteit. adidas kata karate werkt nauw samen met professionele karateka's uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om pakken uitvoerig te testen voordat de pakken de markt op gaan. adidas kata karate werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru kata karatepak voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru kata karatepakken een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru kata karate: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Tokaido:
Tokaido is van oudsher een Japans merk binnen de Karate wereld en zij maken al sinds 1956 hun karate pakken. In eerste instantie voor hun eigen Japanse markt en later ook voor de rest van de wereld. Begin van de 80er jaren verkochten wij al de Tokaido pakken, die toen nog allemaal in Japan werden gemaakt. Sinds enkele jaren hebben ze naast hun fabriek in Japan ook een sportie-lijn vanuit China. Een groot deel van de Karate pakken en Karate beschermers zijn goed gekeurd door de World Karate Federation en mogen dus op alle internationale wedstrijden gebruikt worden.

Kleuren

Kata karatepakken zijn te koop in wit.

Een Kata pak wordt gebruikt voor de karatevorm Kata. Een kata pak is stijver waardoor het kata pak 'knalt' bij elke trap of stoot. Kata is een karatevorm uit de Japanse zelfverdedigingskunst karate. Een kata is een individuele stijloefening met een serie vastgelegde bewegingen, uitgevoerd tegen 4/8 denkbeeldige tegenstanders, die uit verschillende richtingen aanvallen. Het is een gedetailleerde serie vooraf vastgestelde stoot-, trap- en afweertechnieken in zelfverdediging. Deze kan bestaan uit tientallen uiteenlopende bewegingen en technieken. De gehele kata duurt, afhankelijk van welke kata, zo'n 1 à 2 minuten.
Wegens vakantie gesloten,
voor vragen neem
contact op via [email protected]