Joya

Artikelen 1 tot 24 van 478 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 478 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kickboksen bij Gudz

Kickboksen geschikt voor elke kickboks techniek. Zoek je een geschikte pak voor elke Kickboks stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend pak kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd kickbokser vindt bij ons geschikte Kickbokshandschoenen. Behalve een handschoenen, vind je er ook verschillende accessoires voor kickbokssport zoals bijvoorbeeld een kickbokstas.

Kickboks

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de benen als de handen worden gebruikt. De kickbokssport kent zijn oorsprong in Amerika en Japan, en werd daar populair in het begin van de jaren zeventig. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo.

Bonden

Vechtsport Organisatie Nederland (VON) is de vechtsport bond van Nederland. Een bond heeft als taak om zich sterk te maken voor de sporten Kickboksen, Thaiboksen en MMA en daarmee de algemene beeldvorming ten opzichte van deze sporten te veranderen. Als bond moeten we de verschillende belanghebbenden binnen deze sporten verbinden. Anderzijds moeten we interesses van buiten de sport kunnen interesseren voor de verschillende Martial Arts.

Maten kickbokshandschoenen

Onze kijkbokshandschoenen zijn verkrijgbaar in oz, dus in maat 6oz, 8oz, 10oz, 12oz, 14oz en 16 oz. Om de juiste maat te bestellen maak je gebruik van bijgaande tabel:

8 oz - 14-17cm - 40-50kg

10 oz - 17-19cm - 50-60kg

12 oz - 19-22cm - 60-75kg

14 oz - 22-24cm - 75-85kg

16 oz - 24-26cm - 85-92kg

18 oz - 26cm of meer - 92kg of meer

Kickboks materialen.


Kickboksen bestaat uit een shirt een Kickboksbroek en kickhandschoenen gemaakt van PU of leer.

PU

Polyurethanen zijn kunststoffen met aan rubber gelijkende eigenschappen die worden geproduceerd in een chemische proces: onder vacuüm met toevoeging van warmte. Onder atmosferische druk wordt de Polyurethaan in open matrijzen gegoten. Door het uithardingsproces in speciale ovens, worden de vereiste mechanische eigenschappen verkregen.

Leer

Leer of leder is een materiaal gemaakt van dierenhuid van onder andere varkens of koeien. Betere leersoorten zijn afkomstig van bijvoorbeeld een kalf, een lam of een hert. Ook de huid van slangen en krokodillen wordt tot leer verwerkt, evenals sommige haaien en roggen. Sommige soorten leer zijn omstreden.

Kickboksen artikelen zijn verkrijgbaar in diverse merken o.a.

Joya:


Zijn naam verbinden met een sportmerk is een kinderdroom geweest voor Sohail Joya. Door contact met klanten deed zich in 1998 een kans voor waardoor de droom werkelijkheid werd en JOYA FIGHT GEAR werd hier in Nederland geboren. We voelen ons gezegend dat we hier zijn begonnen, omdat er veel gerenommeerde vechters actief zijn in dit kleine grote land!

Kickboksen artikelen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en prints.

Showroom Heerhugowaard


In onze showroom kunt u de laatste collecties van Joya bekijken, passen en meenemen.