Nieuw jiu jitsu pak van Matsuru

Dit Matsuru pak met geborduurd jiu jitsu logo is gemaakt van een polycotton wat zorgt voor een strijkvrij en ademend pak. Dit pak wat erg geschikt is voor beginners, is verkrijgbaar in de maten 100 tot en met 180 en word geleverd zonder band. Snelle verzending via Postnl maar passen in onze showroom behoort ook tot de mogelijkheid.

De naam van het pak is Hajime wat beginnen betekend. Speciaal op het nieuwe pak is het jiu jitsu logo, wat staat voor zachte kunst, is in het zwart geborduurd op de borst van het witte jiu jitsu pak.

Het pak is gemaakt van polycotton (65% polyester en 35% katoen) wat inhoud dat het een mengel is van katoen en polyester draden.
De polyester zorgt ervoor dat het pak strijkvrij is en de kleur beter bewaard blijft terwijl het katoen ervoor zorgt dat het pak goed blijft ademen.

Dit nieuwe pak is speciaal voor de beginners, zoals de naam hajime, in jiu jitsu, en is beschikbaar in de maten 100 t/m 180. Om de juiste maat te bepalen pak je je lengtemaat en rond je die af naar boven, ben je 1.36 neem dan een 140 pak. Het pak wordt geleverd zonder band, vergeet die niet bij te bestellen.

Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru pak voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru jiu jitsu pakken een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van Matsuru: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Verzending gaat via Postnl en wordt de volgende dag aangeboden, boven de 20 euro verzenden wij gratis, ook kunt u kiezen uit meer dan 1 van de 2600 afhaallocaties bij u in de buurt. De mogelijkheid tot avondlevering of extravroeg ophalen bij een afhaalpunt behoren tegen een geringe meerprijs tot de mogelijkheid.

Gudz heeft een showroom. Bent u trainer, clubeigenaar of wedstrijd vechter. Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ruilen of retourneren mag natuurlijk ook altijd. Bel van te voren even dat u langskomt, dan maken wij tijd voor u vrij.